Căutare Live

VIDEO! Bianca Dragusanu a probat rochie de mireasa

Bianca Dragusanu a imbracat rochia de mireasa, alegand trei modele favorite.

Bianca Dragusanu neaga din rasputeri zvonurile de nunta, dar probeaza rochii de mireasa. Satena de la Un Show Pacatos a fost surprinsa de paparazzi admirandu-se in oglinda, in mai multe rochii de mireasa.

Joi noaptea, la Un Show Pacatos, Bianca Dragusanu a zambit vazand pozele, dar a explicat ca in spatele acestei probe nu s-ar afla o viitoare nunta, ci o simpla sedinta foto la care a fost invitata de o redactie dedicata viitoarelor mirese.

Bianca Dragusanu a tinut sa precizeze inca o data ca nu se casatoreste, insistand ca este singura, fericita si se gandeste foarte serios sa devina partial lesbiana.

Andreea Marin explica reactia pe care a avut-o la intalnirea cu Adriana Nicolae... FOTO! Rihanna si-a schimbat look-ul...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri