Live acum
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

VIDEO! Bianca Dragusanu: Cristea e un fraier

Asistenta lui Capatos a fost surprinsa la o cafenea in timp ce il barfea pe fotbalistul Universitatii Cluj intr-o discutie purtata cu o prietena.

Ochii care nu se vad se uita. Proverbul se aplica si cuplului format din Bianca Dragusanu si Adrian Cristea. Dupa ce roscata a fost obligata sa faca mai multe curse Bucuresti - Cluj, tur retur, pana la urma s-a saturat si a incheiat relatia.

Cristea nu s-a impacat cu ideea a ca a pierdut-o si a incercat sa o recucereasca pe Bianca. Aceasta, in schimb nu s-a lasat impresionata, ba mai mult, a fost deranjata de insistenta fostului. Paparazzi unui ziar monden au surprins-o pe asistenta lui Capatos in momentele in care i se destainuia unei prietene intr-o cafenea: „40 de mesaje din 10 in 10 minute, 30 de telefoane. De trei zile nu-i raspund, nimic."

Din discutia roscatei ar reiesi ca principalul motiv al despartirii ar fi fost probleme cu alcoolul ale mijlocasului central, iubita surprinzandu-l de mai multe ori pe acesta in stare de ebrietate. Dupa ce l-a alintat cu diferite apelative pe Cristea, Bianca a facut si „conferinta de presa" cu mesajele primite de la acesta, citindu-i-le prietenei. Fostul logodnic i-ar fi cerut asistentei lui Capatos sa-i lase inelul pe care i l-a facut cadou, dar si bani pentru a se intoarce acasa, solicitari ce au iritat-o la culme pe vedeta Antenei 1.Recomandari