Căutare Live

VIDEO! Boy George si-a turnat bautura in capul unui fan

Boy George, fostul solist al trupei Culture Club, a facut o domnisoara sa izbucneasca in lacrimi dupa ce i-a varsat un pahar cu bautura in cap.

Artistul i-a strigat femeii sa mai taca dracului din gura, enervat de faptul ca aceasta vorbea in timpul concertului in scopuri caritabile pe care il sustinea pentru "The Meningitis Trust" la Club Embassy din Londra.

Dezgustati de gestul interepretului, spectatorii au parasit localul. "Lumea si-a pierdut interesul fata de ceea ce se intampla pe scena pentru ca Boy George nu canta nici unul dintre hiturile sale. Iar gestul sau mi se pare o lipsa de respect pentru oamenii care au platit bilet ca sa ajute persoanele diagnosticate cu meningita", a declarat unul dintre martori pentru The Sun.

sursa foto: hepta

Laura Cosoi si Smiley, gazdele lui Nicolas Cage la Balul de Halloween... FOTO! Emma Watson, pe coperta Elle Rusia...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri