Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

VIDEO! Catalin Botezatu: Monica e la casting in America, nu face avort

Invitat in emisiunea Simonei Gherghe, creatorul de moda a infirmat zvonul lansat de Irinel Columbeanu cum ca mama Irinei ar fi in Statele Unite pentru a face intrerupere de sarcina.

Dupa ce Irinel Columbeanu a declarat in aceeasi emisiune ca Monica nu are voie sa lucreze decat la o firma pe teritoriul Statelor Unite, pentru ca viza nu-i permite, Catalin Botezatu a luat atitudine si a confirmat varianta expusa ieri de mama Irinei in scrisoare: „Eu stiu ca e la un casting, care nu a intervenit intamplator acum. Ea trebuia sa participe la el cu mult timp in urma, dar a amanat de foarte multe ori tocmai pentru ca avea probleme cu fetita. Ea a plecat sa munceasca, sa castige bani frumosi. Daca e doar un casting, ea se va intoarce in cel tarziu o saptamana."

Prezenta in studio, avocata Mariana Stefan a declarat ca sansele ca Irinel Columbeanu sa-si castige in instanta drepturile asupra fetitei sunt foarte mici, indiferent de cat ar incerca sa-si denigreze sotia. Aceasta pentru ca primele articole din Codul Familiei sustin protejarea mamei si a copilului, fiind foarte rare cazurile in care custodia este acordata tatalui. Totusi, jurista sustine ca acest caz este unul mai special, prin notorietatea celor doi parinti, asa ca ar putea exista surprize la procesul de la sfarsitul acestei luni.

La randul ei, Briana Caragea i-a luat apararea lui Irinel Columbeanu, sustinand ca in tot timpul in care l-a cunoscut pe miliardar, nu a observat niciodata la el o pornire agresiva sau vreo tentativa de violenta.Recomandari