Căutare Live

VIDEO! Catrinel Menghia, alaturi de Charlie Sheen intr-o reclama Fiat

Frumoasa Catrinel Menghia apare alaturi de actorul Charlie Sheen (pe care il cunoastem cu totii din serialul "Doi barbati si jumatate"), intr-o reclama pentru Fiat 500 Abarth.

Catrinel Menghia nu este la prima sa reclama de acest gen pentru Fiat 500 Abarth. Frumoasa romanca a mai fost protagonista unui spot - considerat cel mai sexy de la Super Bowl - pentru acelasi autoturism, intitulat "Seduction".

Modelul apare acum alaturi de actorul Charlie Sheen in reclama Fiat 500 Abarth - "House Arrest", potrivit The Wall Street Journal.

In noul clip, Charlie Sheen conduce o masina Fiat 500 Abarth prin interiorul unei case somptuoase, atragand admiratia mai multor femei. Spre finalul spotului, Charlie Sheen se da jos din masina, fiind vizibila bratara de monitorizare pe care actorul o are la un picior, si isi saluta admiratoarele. Ulterior, spre el se indreapta Catrinel Menghia, care apare in clip purtand o rochie rosie.

Citeste si Afla de ce au barbatii o slabiciune pentru femeile imbracate in rosu!

Foto: jalopnik.com

FOTO! Jessica Simpson a postat pe Twitter prima fotografie cu fiica ei... FOTO! Uite cum arata Inna in liceu!...
Parteneri
Alimente care afectează memoria și concentrarea: 5 categorii ce pot duce la depresie sau demență
Indiferent de vârsta pe care o ai, nu este niciodată prea târziu să-ți regândești stilul alimentar. Este foarte importantă alimentația pentru ca memoria și concentrarea să rămână intacte pe măsură ce trece timpul. În cazul în care te-ai hotărât să ai grijă de memoria și de sănătatea creierului, iată 5 alimente care afectează memoria și concentrarea.
Catine.ro
Ultimele știri