VIDEO! Celine Dion provoacă polemici aprinse pe internet, după ce a cântat piesa ”Hello” a lui Adele. Cum sună interpretarea!

 

 Celebra cântăreață Celine Dion a oferit în ultima zi din 2015 propria ei versiune a melodiei 'Hello', lansată recent cu un mare succes la public de britanica Adele, iar înregistrarea video a interpretării sale, postată pe YouTube, a obținut rapid peste 450.000 de vizualizări, relatează Agerpres.

Reacțiile internauților sunt împărțite. În cadrul unui concert de Revelion organizat la Las Vegas, artista canadiană a reluat mai multe melodii ale unor muzicieni de renume. 'În această seară, cu permisiunea dumneavoastră, aș vrea ca Adele să ia parte la petrecere', a afirmat ea, la un moment dat. 'Nu intrați în panică, nu este aici în sală', a precizat imediat după aceea, precizând că va cânta hitul 'Hello' doar pentru 'amuzament'.

Evenimentul a provocat curiozitatea iubitorilor de muzică dornici să compare versiunile celor două vedete, așa încât numărul de vizualizări înregistrat de clipul de pe internet a crescut vertiginos. Unii dintre cei care au ascultat au făcut și comentarii. 'Prea plat și pe nas', 'O melodie care nu se potrivește vocii ei' sau 'Celine Dion a încercat, dar Adele este pur și simplu inegalabilă', au apreciat unele persoane, în timp altele au susținut că înregistrarea din spectacol nu este de calitate suficient de bună pentru a face judecăți de valoare. 'Incredibil! Mult mai bună decât cea originală, după părerea mea', a scris un admirator al canadiencei.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe