Căutare Live

VIDEO! Charlie Sheen isi face praf inlocuitorul: "Ashton Kutcher nu face o treaba buna"

Dupa ce Ashton Kutcher l-a inlocuit in serialul "Two and a half men", Charlie Sheen nu a spus nimic la adresa acestuia. In final, actorul a cedat si l-a criticat dur pe colegul sau de breasla mai tanar.

Charlie Sheen a fost rezervat in declaratii fata de Ashton Kutcher, dupa ce acesta l-a inlocuit in serialul "Two and a half men" (Doi barbati si jumatate). Actorul in varsta de 46 de ani nu s-a mai putut abtine si i-a criticat in public atat pe producatorii filmului, cat si pe inlocuitorul sau.

"Am obosit sa mai mint. Am obosit sa pretind ca acel serial nu este josnic. Am obosit sa pretind ca Ashton este super", a fost declaratia lui Charlie Sheen indreptata catre colegii sai de breasla.

Simtindu-se tradat de catre scenaristi, actorul nu i-a uitat nici pe ei in afirmatiile sale: "Nu este nimic personal, imi pare rau pentru Ashton. El trebuie sa se descurce cu un scenariu atat de prost".Foto: facebook.com

Andreea Marin explica reactia pe care a avut-o la intalnirea cu Adriana Nicolae... VIDEO! Funeraliile lui Whitney Houston vor avea loc azi...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri