Căutare Live

VIDEO! Christian Ciocan, alintat Ursulet!

Christian Ciocan si-a aniversat cei 41 de ani de viata la Acces Direct. Cu multe surprize.

Numai de surprize a avut parte Christian Ciocan in platoul emisiunii Acces Direct. Purtatorul de cuvant al Politiei capitalei a implinit astazi 41 de ani, motiv pentru care a lasat jos garda oficiala si a acceptat sa stea pe canapea pentru o discutie cu Simona Gherghe si cateva concurente la titlul de cea mai sexy vampirita.

Prilej cu care am aflat ca numele de alint al lui Christian Ciocan este... ursulet. O tanara admiratoare pe contul de Facebook al lui Ciocan a avut surpriza de a-l cunoaste personal si a-si exprima sentimentele.

Christian Ciocan a negat insa cu vehementa ca acasa i s-ar spune Ursulet. Desi a fost rasfatat cu numeroase surprize, printre care si una foarte dulce, Christian Ciocan a refuzat sa se lase hranit cu dulceata chiar de mana unei superbe politiste.

Melanie Griffith, trup de adolescenta la 53 de ani... VIDEO! Politicianca la sexy vampirite!...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri