VIDEO! Cristina Stamate: "Regret ca nu am avut un copil"

I se spune " actrita fara varsta ", iar asta pentru ca nu a vrut niciodata sa spuna cati ani are. Joaca de peste 40 de ani, dar putini stiu ca Doamna Teatrului de Revista, Cristina Stamate, a avut un destin incercat. Chiar daca o vedem mereu radioasa si dichisita, artista si-a ascuns cu discretie durerile.

"Meseria te tradeaza in egala masura ca intr-o iubire, te poate trada. Sigur ca iubirea publicului te poleieste, e alta, dar nimic nu se compara cu ceea ce inseamna o faptura careia i-ai dat viata si ai ajutat-o sa straluceasca" - sunt cuvintele unei actrite pentru care succesul a fost atat de important, incat i-a marcat viata.

Cristina Stamate a platit pretul celebritatii. Nu s-a vazut deloc pentru cine nu o cunoaste cu adevarat. Putini si-au imaginat ca zambetul ei larg, cochetaria si stralucirea costumelor de scena acopera un gol imens. "Regret mai ales ca am avut stupiditatea, prostia pe care mi-o taxez grav, ca nu am facut un copil dorindu-mi foarte tare sa exist in aceasta meseie. Si am amanat tot timpul venirea unui copil, bucuria venirii unui copil pentru un turneu in strainatate, pentru o noua premiera, pentru un spectacol, pentru un nou proiect", a marturisit actrita.

Cele doua avorturi pe care le-a facut au marcat-o pe Cristina Stamate: "Atunci nu mi se parea ca e o crima, pentru ca la tinerete te gandesti ca e asa, ca o fata Morgana. Era totul o poveste care nu avea forma, nu avea contur".Ultimele știri