VIDEO! Dani Otil, enervat din cauza hypermarketurilor! Afla motivul!

Cand toata tara este sub nameti, Dani Otil are alte griji. Prezentatorul TV s-a suparat pe hypermarketuri deoarece comercializeaza curmale fara samburi.

Daca Razvan Simion este deranjat de cei care nu vor sa deszapezeasca in parcare sau in fata blocului, Dani Otil este suparat din alt motiv. "Eu sunt innebunit dupa curmale. Stiu toate tipurile de curmale din hypermarket. Le stiu pe regiuni, de unde au fost extrase. Am luat un brand nou si ma roade de ieri. Stiu ce au facut astia? Cine si-a permis blasfemia de a scoate samburii din curmale?", a comentat intrigat vedeta Antenei 1.

Daca pentru altii, curmalele fara samburi nu reprezinta un lucru atat de important, se pare ca Dani Otil a fost foarte afectat de problema descoperita. "La curmale nu te poti baga. Daca scoti samburele de la curmale, e ca si cum ai lasa barbatul la bordel si nu are voie sa isi dea jos pantalonii", a fost concluzia finala a prezentatorului matinalului.


Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri