VIDEO! Dragos Bucur a incercat sa o bata pe impresara trupei Hi-Q

La Un Show Pacatos, Cara Veronica, femeia care se afla in spatele trupei Hi-Q a facut dezvaluiri incendiare, acuzandu-l pe Dragos Bucur ca ar fi amenintat-o in repetate randuri si ca a fost la un pas ca violenta verbala sa se transforme intr-una fizica.

Blonda nu a dorit sa-i comunice personal acest lucru, ci i-a delegat aceasta responsabilitate sotului ei, Dragos Bucur, care a sunat-o pe Veronica si a intrebat-o din senin: „Vrei sa-mi spui ce i s-a intamplat sotiei mele la filmari?". Invitata nu a stiut despre ce este vorba, a incercat sa afle, dar Dragos nu a dorit sa dea detalii si a amenintat ca pentru tot ce a patit Dana la filmari ii va baga pe toti la inchisoare. „Care toti?" si „pentru ce fapta ar trebui sa raspunda penal toata lumea?", sunt intrebari la care Dragos nu a mai dat un raspuns.Ulterior, membrii Hi-Q s-au intalnit intr-un club cu Veronica, dar la aceasta intalnire a luat parte si Dragos Bucur, care i-au transmis acesteia ca nu va plati nici un ban.Invitata a ramas la inceput calma, insa nu acelasi lucru poate fi spus despre Dana Nalbaru, care s-a napustit asupra Veronicai strigand: „Tu nu stii nimic despre viata mea" si „Toate cartile pe care tu le-ai citit, eu le-am citit cu mult timp inaintea ta".Impresara a inteles ca cei doi nu vor da banii insa iesirea nervoasa a Danei a prefatat intrarea in scena a lui Dragos Bucur, care s-a produs brusc printr-un „Ba tu esti proasta?" adresat invitatei. Dupa aceasta curiozitate nesatisfacuta, actorul i-a sugerat Veronicai ca isi cam bate joc de trupa, pentru ca le cere bani. Invectivele folosite de Dragos au acoperit o gama larga de epitete cu care a caracterizat-o pe impresara trupei.

Ulterior, Dana si Dragos au contactat pe cei ce filmasera videoclipul, care nu-i mai raspundeau la telefon nici Veronicai si nici omului ei de productie. Conform impresarei, aceasta actiune a precedat o noua intalnire intre cei doi soti si invitata, la aceasta participand si omul ei de productie, dar si operatorii care filmasera videoclipul. La singurul gest brusc facut de cel ce se ocupa de productie Dana si-a instigat sotul, care a pornit din nou avalansa de amenintari asupra partii adverse.Dana a asistat pasiva la aceasta scena si chiar i-a pus amuzanta, in garda pe cei doi, cum ca barbatul ei e nebun, dupa care linistita, s-a apucat sa faca poze. Dragos Bucur in schimb a fost foarte aproape sa isi puna amenintarile in practica si s-a repezit catre omul de la productie, fiind oprit de Mihai si de Florin.foto: Intact Images

Parteneri
Fusilli cu somon și mazăre. Rețetă simplă de paste
Descoperă o rețetă simplă, dar gustoasă, de paste pe care o poți prepara pentru un prânz în familie sau pentru o cină ușoară. Rețeta de fusilli cu somon și mazăre va fi cu siguranță pe placul tuturor.
Catine.ro
Ultimele știri