Video. Enrique Iglesias, moment adorabil cu unul dintre gemeni în largul mării. Cântăreţul, un tată model!

 
+2 click pentru
galerie

Enrique Iglesias şi fosta jucătoare de tenis Anna Kournikova se bucură de câteva zile de mare pe iaht împreună cu gemenii lor, Nicholas şi Lucy, relatează ziarul spaniol La Vanguardia.

Celebrul cuplu a avut mereu grijă de viaţa lor privată, însă nu ezită să posteze pe conturile lor de Instagram poze în care sunt văzuţi împărtăşind momente de bucurie alături de cei doi bebeluşi ai lor.

 

 

🐳😂🐳 Happy 4th of July!

A post shared by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) on

 

Astfel Enrique a postat pe contul său o înregistrare în care apare în apă, cu unul dintre gemeni, în largul mării. 

În ultimele zile, Enrique şi Anaa au postat mai multe poze cu gemenii lor. Într-una dintre ele, Enrique îl ţine pe micuţ pe umeri şi poartă un fular pe care scrie Spania, în timp ce la televizor se transmite o partidă a selecţionatei spaniole de la Cupa mondială de fotbal din Rusia.

La rândul său Anna a postat în urmă cu câteva zile un clip în care este văzută dansând cu unul din bebeluşi pe ritmurile ultimului single al lui Enrique, "Move to Miami".

Sarcină dublă a fostei tenismane a fost ţinută în cel mai mare secret.

S-a ajuns chiar să se speculeze că micuţii au fost aduşi pe lume de o mamă purtătoare, lucru pe care familia Iglesias l-a respins tranşant. S-a aflat că Anna Kournikova a fost însărcinată cu gemeni, numai după ce Lucy şi Nicholas s-au născut, încheie La Vanguardia. facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe