Căutare Live

VIDEO! Fiica lui Jim Carrey a impresionat juriul de la "American Idol"

Aschia nu sare departe de trunchi. Sau cel putin, incearca. Fiica celebrului actor de comedie Jim Carrey a aparut din senin la preselectiile American Idol. Tanara de 24 de ani nu vrea sa fie actrita, ci cantareata. Si, mai ales, sa reuseasca fara sa apeleze la relatiile tatalui.

Jane are 24 de ani si este fiica lui Jim Carrey. Singurul lui copil, mai precis. Pana acum, nu a stat niciodata in lumina reflectoarelor, in ciuda celebritatii tatalui. Sau poate, tocmai de aceea.

"Toata lumea, cand creste isi cauta drum si incearca sa-si gaseasca identitatea. E dificil sa cresti in umbra cuiva si sa-ti gasesti locul tau in aceasta lume, sa iesi la suprafata", a explicat tanara.

La preselectii, Jane s-a descurcat bine. Iar juriul a apreciat asta. Insasi Jennifer Lopez i-a apreciat curajul si vocea.
foto: thebertshow.com

VIDEO! Cristina Roman, cu funduletul la vedere in direct!... Vezi cele mai extentrice look-uri la Saptamana Modei de la Paris si Milano!...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri