Căutare Live

VIDEO! Fosta si actuala iubita a lui Liviu Varciu s-au ignorat reciproc

„A luat ce am lasat eu!” spune Adelina Pestritu cand vine vorba despre Andreea Bododel, iubita lui Liviu Varciu. Cele doua femei din viata craiului, fosta si actuala, au fost pe acelasi podium, dar toata seara s-au ignorat.

Chestionata il legatura cu acest subiect, Pestritu a spus ca a ignorat-o pe Andreea pentru ca nu o cunoaste nu pentru ca este invidioasa pe ea: „Logic ca nu ne-a salutat o data ce eu nu o cunosc , ea nu ma cunoaste si cam cum ar fi fost sa merg la ea sau ea la mine: Buna ce faci cand noi nu ne stim nu avem nimic de impartit eu am lasat ea a luat. Nimic mai mult. invidioasa as fi putut fi poate daca as fi putut fi in locul ei. Pentru ca eu am fost sotia lui ne-am despartit si sta intr-o casa pe care Liviu a facut-o cu mine si am pus foarte mult suflet amandoi. Ea ar fi putut fi invidioasa eu in niciun caz."

Totusi, Adelina a recunoscut ca actuala iubita a lui Varciu se bucura de o libertate mai mare din partea lui Varciu, decat cea de care ea a avut parte. Bruneta se refera la faptul ca Andreea Bobodel isi cladeste o cariera de model, in timp ce ea nu a avut voie sa viseze al asa ceva pe timpul casniciei cu fostul manelist: „Am fost si asta nu e nimic eu cu ea m-am intalnit la o prezentare deci nu-i interzice mai nimic ei din cate vad. Eu chiar am avut foarte multe lucruri pe care el mi le-a interzis. Dar le-am recuperat dupa."

Intrebata despre frumusetea Andreei, bruneta a dat un raspuns evaziv, lasand responsabilitatea pe umerii lui Liviu Varciu: „O fata frumoasa? Pai sa va spuna Varciu ca mie inca imi plac barbatii" a declarat vedeta proaspat intoarsa de pe Vaporul iubirii.foto: facebook

Andreea Marin explica reactia pe care a avut-o la intalnirea cu Adriana Nicolae... Antonia: “Nu mananc prostii de tip fast-food si incerc sa merg la sala”...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri