Căutare Live

VIDEO! Gabi Jugaru: "Mama, ce alba esti, magiciana mea!"

Invitati la "Rai da' Buni" de la Antena 2, Serghei Mizil si Gabi Jugaru au comentat cele mai tari declaratii ale anului, iar Cornelia Catanga le-a facut dedicatii vedetelor.

Una dintre declaratiile comentate a apartinut Oanei Zavoranu. "Au pus un sarpe pe mine si mi-au cerut 100 000 de euro!" a spus ea, referindu-se la vrajitoare.

Gabi Jugaru a comentat atitudinea vrajitoarelor care pretind ca practica magia alba. "Eu nu-s cu Satana, eu sunt cu Doamne-Doamne", le-a imitat Gabi Jugaru, adresandu-se lor in mod ironic: "Mama, ce alba esti, magiciana mea!"

In schimb, Serghei Mizil a recunoscut ca toata povestea cu vrajitoarele i s-a parut initial ca e o gluma. "Cum sa-i dau eu masina ca-mi arde doi porumbei?" s-a revoltat. "Putea sa-i dea foc si lui Jugaru, ca nu-i dadeam bani!"

Alte declaratii ale vedetelor pe care le-au comentat Serghei Mizil si Gabi Jugaru au venit de la Sanziana Buruiana, Simona Senzual, Adelina Pestritu, Andreea Tonciu, Nikita si George Becali.

Cornelia Catanga i-a facut si o dedicatie muzicala Sanzianei Buruiana, care a declarat ca ea "este pitipoanca doar la televizor". Interpreta de muzica lautareasca a cantat urmatoarele versuri: "Eu, care credeam in tine ca tu ma iubesti/ Eu, care credeam in tine ca tu ma doresti.../ Am fost o proasta si-am iubit barbatul ce n-a trebuit./ Acum lasa-ma sa plang pana m-oi duce in mormant."

Andreea Marin explica reactia pe care a avut-o la intalnirea cu Adriana Nicolae... VIDEO! Cezara Darie si Rodica Miron, in poala lui Mos Gabi Jugaru!...
Parteneri
Alimente care afectează memoria și concentrarea: 5 categorii ce pot duce la depresie sau demență
Indiferent de vârsta pe care o ai, nu este niciodată prea târziu să-ți regândești stilul alimentar. Este foarte importantă alimentația pentru ca memoria și concentrarea să rămână intacte pe măsură ce trece timpul. În cazul în care te-ai hotărât să ai grijă de memoria și de sănătatea creierului, iată 5 alimente care afectează memoria și concentrarea.
Catine.ro
Ultimele știri