VIDEO! Geraldine, fiica lui Charlie Chaplin, invitata la TIFF 2012!

A lucrat cu peste 30 de regizori, printre care Zeffirelli, Scorsese si , insa nu se da in laturi nici de la Tudor Giurgiu. Geraldine Chaplin a evoluat sub ochiul vigilent a peste 30 de directori de film. Acum, Festivalul International de Film Transilvania a onorat-o cu premiul pentru intreaga cariera.

Invitata special la Festivalul International de Film Transilvania, fiica lui Charlie Chaplin a avut numai cuvinte de lauda pentru evenimentul organizat la Sibiu.

Deschisa la vorba si cu un simt al umorului dezvoltat, Geraldine si-a reamintit momentul in care celebrul ei tata a adus-o, pentru prima data, pe un platou de filmare.

De altfel, actrita a recunoscut ca numele "Chaplin" a ajutat-o enorm de-a lungul timpului.foto: Hepta.ro

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri