VIDEO! Ilinca Vandici a ramas singura dupa despartirea de Marica

Invitata lui Cristi Brancu in emisiunea “Agentul VIP” de la Antena 2, Ilinca Vandici a dezvaluit cum s-a simtit dupa despartirea de Ciprian Marica.

Una dintre intrebarile pe care Brancu i le-a adresat Ilincai Vandici a fost daca a suferit dupa fotbalistul Marica. "E normal ca te doare sufletul, mai ales daca ai iubit foarte mult un om care, probabil, nu a stiut sa-ti aprecieze dragostea", a marturisit Ilinca, precizand ca nu vrea sa cada intr-o latura penibila. "Te doare si cred ca toate femeile din lumea asta ma inteleg, e normal sa se intample asa."

Dupa ce a spus ca nu i se pare firesc ca la o saptamana dupa despartire sa se cupleze deja cu altcineva, Ilinca Vandici a dezvaluit ca nu a mai avut nicio relatie dupa ce s-a despartit de Ciprian Marica. "Nu!" a fost raspunsul repetat la intrebarea moderatorului Brancu.

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri