Live acumObservator 16
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

VIDEO! Irinel Columbeanu: Monica este o mincinoasa

Monica Gabor si Irinel Columbeanu s-au intalnit din nou ieri, in sala de judecata si au profitat de aceasta ocazie pentru a se ataca din nou.

Monica Gabor a mers la tribunal hotarata sa-i convinga pe judecatori ca merita custodia Irinei, in timp ce Irinel Columbeanu a vrut sa demonstreze exact contrariul.

In fata instantei, s-au atacat reciproc si Moni nu a ezitat sa le reproseze magistratilor ca fiica ei nu sta la Izvorani cu tatal sau, asa cum ar trebui. Irinel Columbeanu nu s-a ferit sa ii spuna Monicai in fata judecatorilor ca este mincinoasa si a precizat ca Irina nu locuieste in apartamentul din Piata Victoriei, asa cum sustine mama ei.

„Eu cand vad o minciuna o penalizez indiferent din gura cui vine si indiferent in ce modalitate si mai ales in ce instanta", a declarat omul de afaceri la iesirea din sala de judecata.

Fosta doamna Columbeanu s-a aratat nemultumita si din cauza ca Irinel nu o lasa sa isi vada fiica. Domnul Columbeanu sustine insa ca Monica nu i-a cerut niciodata sa o vada pe Irina.

Moni si iri vor afla peste o saptamana in grija cui va ramane fetita lor.

Foto: Facebook

Recomandari