Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

VIDEO! Marius Baldovin, calcat in picioare de vedetele din showbizul romanesc

Editie exploziva a emisiunii Un Show Pacatos: Simona Trasca l-a infruntat din nou pe Marius Baldovin. Nimeni nu s-a asteptat insa ca Romeo Fantastik, Costin Marculescu, Marius Televijan si Perversul de pe Targu Ocna sa fie de partea blondei.

Pamela de Romania a revenit in platoul de la Un Show Pacatos cu ganduri pasnice. Blonda a vrut sa se impace si cu Marius Baldovin si cu Petre Craete. Dar Simona Trasca a ramas muta cand a auzit poezia taranului cu Maserati, dedicata ei. "Ia mai taci din gura o data, stim cu totii: esti prostituata. La Capatos ai venit, dar sa stii, eu te-am platit", au fost doar cateva versuri ale lui Petre Craete.Daca initial nu a avut nici o reactie, Pamela de Romania nu a putut replica decat cu injuraturi la adresa lui Petre Craete. "Esti un sclav care il sterge la fund pe seful sau. Te filmezi singuri ca sa apari pe Internete", a fost replica fortata a blondei. Iar lungul sir al insultelor de-abia incepuse.Marius Baldovin nu a putut sta fara sa zica nimic, asa ca a inceput sa o jigneasca iar pe Simona Trasca, amintind ca are o filmare cu blonda in timpul unui act sexual. Primul care i-a luat apararea Pamelei de Romania a fost amicul acesteia, Marius Televijan. "O cunosc pe Simona de aproape 1 an si jumatate. Dupa o prezentare de moda, am stat cu Simona de vorba. Un barbat a venit la mine vazand ca ma cunosc cu ea si mi-a propus 500 de euro pentru serviciile ei. Eu am intrebat-o ca nu stiam daca face astfel de lucruri. Si ea a refuzat", a spus barbatul la Un Show Pacatos.A urmat interventia telefonica a lui Romeo Fantastik, iar acesta i-a luat in colimator si pe Marius Baldovin si pe taranul cu Maserati. "Niciodata nu plange dupa bani cand mergi cu o fata sa te distrezi. Iar 500 de euro nu este o suma atat de mare. Cumetre care esti pe Skype, cand te duci cu o femeie, nu mai plange dupa bani. O femeie este o doamna, indiferent ce face ea. Iar un barbat nu e barbat daca se ia de o femeie", a afirmat artistul.Replica lui Marius Baldovin a fost una memorabila: "Pojarule, de ca tine am vazut o multime, agramatule!".

Si Costin Marculescu a insistat sa ii adreseze cateva cuvinte celui care s-a laudat ca are filmari XXX cu Pamela de Romania. "Esti o rusine asupra muzicii populare romanesti. Acest individ a aflat numarul de telefon si mi-a trimis zeci de mesaje sa ma roage sa il ajut sa apara la toate televiziunile", i-a reprosat actorul.Persversul de pe Targu Ocna a avut la randul sau ceva important de zis. Vezi mai jos reactia acestuia!Invitatii au uitat de subiectul de la care au pornit cearta, astfel incat Petre Craete si Marius Televijan au inceput sa se jigneasca reciproc.Din pacate pentru telespectatori, haosul de la Un Show Pacatos a trebuit sa se incheie. Dar atmosfera de la emisiunea lui Dan Capatos va fi de 2 ori mai exploziva cand Marius Baldovin va face publica filmarea cu Simona Trasca. Pana atunci, ramanem cu jignirile impartite in direct.

Recomandari