Căutare Live

VIDEO! Matteo si-a pierdut coditele la poker! Vezi ce ciudat arata!

Matteo si-a pierdut coditele la poker! Artistul avea pletele stil afro de mai bine de 10 ani. Acum, abia daca-l mai recunosc apropiatii.

"Am ramas fara par la un joc de poker. Mai am putin la spate. Am filmat videoclip la noul single, unde la un moment dat pierd mana la poker si se joaca pe coditele mele", a marturisit Matteo.

"E ca si cum mi-ar fi taiat o mana", a declarat artistul. Acesta a recunoscut ca nu-i vine inca sa creada ca a ramas fara comoara capilara!
Totul s-a petrecut in noul videoclip al cantaretului, denumit Champion. Pentru cei care nu sunt familiarizati cu noile productii Matteo, acesta a cantat melodia la Acces Direct!

Asculta Matteo & Lee More - "Champion" (cu Dj Dox)!


Natalia Oreiro, insarcinata: Da! Voi fi mama!... VIDEO! Vezi ce scrisoare "emotionanta" i-a scris Moni lui Irinel!...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri