Căutare Live

VIDEO! Mihaela Borcea a lacrimat la Acces Direct

In primul interviu oferit unei echipe Acces Direct dupa divortul de Cristi Borcea, Mihaela s-a emotionat si a lacrimat... de fericire.

Mihaela Borcea a acceptat sa stea de vorba cu presa dupa ce mai multe saptamani de zile a refuzat orice dialog cu media. Doamna Borcea a oferit unei echipe Acces Direct primul interviu dupa divort, transformat intr-un interviu plin de emotii.

Mihaela Borcea a vorbit despre petrecerea pe care o organizeaza pentru gemenii sai care implinesc 8 ani, amintindu-si cu acest prilej si de ultima experienta a sarcinii care s-a dovedit un adevarat cosmar.

Amintirile au fost atat de emotionante, incat Mihaela Borcea a lacrimat, explicand insa ca sunt lacrimi de fericire pentru ca a reusit sa supravietuiasca.

Cat despre relatia cu Cristi Borcea, Mihaela a confirmat ca nu s-a schimbat nimic intre ei, in sensul in care actionarul de la Dinamo isi vede in continuare copiii cand si cat timp vrea.

Mihaela Borcea a vorbit si despre starea de sanatate actuala, marturisind ca se simte bine, se simte tonica, dar ca s-a apucat deja sa slabeasca, lucru care o stimuleaza si motiveaza sa o scoata la capat cu bine.

Pe plan sentimental, Mihaela Borcea s-a laudat ca va avea o vacanta de familie cu copiii si Cristi Borcea in Turcia si asta pentru ca in ciuda divortului, cei doi fosti soti au ramas o familie.

Intrebata daca se teme de farmece si vraji, Mihaela Borcea a confirmat ca desi se indreapta deseori spre Biserica, a invatat sa se teama de magia malefica. "Beau apa sfintita in fiecare zi, imi sfintesc casa si merg deseori la Biserica. Cred ca exista forte malefice, dar cred si mai mult ca binele va invinge intotdeauna".


VIDEO! Fizz a inotat intre picioarele Danielei Crudu pe Vaporul Iubirii... VIDEO! In acesta vara se poarta culorile tari...
Parteneri
Haine care avantajează minionele. Ce să porți ca să pari mai înaltă
Nu este nimic greșit să fii minionă. E important să apreciem fiecare femeie în parte și suntem de acord cu asumarea și pozitivitatea corpului. E foarte important să te iubești așa cum ești. Dar suntem diferite și dacă nu ai înălțimea dorită, iată o listă cu haine care avantajează minionele.
Catine.ro
Ultimele știri