Căutare Live

VIDEO! Mihaela Borcea, cu sprancenele facute de stilista Carlei Bruni!

Anastasia Soare nu e singura regina a sprancenelor! O alta experta in domeniu, Joseline, a venit in Romania ca sa ne invete cateva trucuri. Are si ce, avand in vedere ca printre clientele ei se numara prima doamna a Frantei sau Catherine Deneuve. Mihaela Borcea a fost prima care a vrut sa incerce mainile dibace.

Mihaela Borcea are un cabinet cosmetic, dar asta nu o opreste sa apeleze la concurenta. N-a ezitat o clipa atunci cand a aflat ca vine in Romania femeia care-i aranjeaza sprancenele Carlei Bruni.

Mihaela Borcea a fost foarte ascultatoare. Iar mainile magice ale lui Joselin i-au adus exact starea de care avea nevoie.

"Ma simt foarte bine, mult mai bine decat de obicei, sunt foarte fericita in primul rand ca am cunoscut-o pe aceasta doamna minunata", a spus Mihaela.

Joseline detine in Paris un intreg lant de saloane de stilizare a sprancenelor. Pe lista ei de cliente apar Carla Bruni, Izabela Adjani si Catherine Denuve.

Pamela de Romania, despre buze: „Cu botox se muleaza mai bine”... Tom Felton: “Am facut o pasiune pentru Helena Bonham Carter”...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri