Căutare Live

VIDEO! Mihaela Borcea: „Ii doresc lui Cristi sa fie fericit”

Impacata cu statutul de fosta Mihaela Borcea a vorbit in exclusivitate pentru Observatorul Antenei 1 acolo unde a declarat ca isi canalizeaza toata energia catre copii si cariera.

Dupa divort, sotii Borcea ajung in Paradis. El, Cristi Borcea, pleaca in a doua luna de miere cu femeia pe care o iubeste de 8 ani. Ea, Mihaela Borcea, a semnat un contract cu multe zerouri in coada chiar in ziua in care fostul sot s-a recasatorit. Si chiar daca seful dinamovist a vrut sa faca totul in mare secret, cu o ora inaintea cununiei si-a anuntat prin sms fosta sotie ca se insoara.

Urmatorul proiect pe care Mihaela il va derula este o campanie impotriva obezitatii, care va avea rezultatele scontate, pentru ca fosta doamna Borcea „reuseste cu brio in tot ceea ce isi propune."

Fosta doamna Borcea a aflat de cununia civila a lui Cristi cu o ora inainte ca aceasta sa inceapa. A depasit momentul celor 22 de ani de casnicie si acum ii ureaza actionarului dinamovist sa fie fericit: „Am aflat cu o ora inainte. Mi-a trimis un mesaj. Si i-am dorit sa fie fericiti ce pot sa-i doresc unui om care se casatoreste?"

Dupa divort, Mihaela isi canalizeaza energia spre copii si cariera. Dragostea e in plan secund: "E timpuriu sa vorbesc despre viata mea personala, dar poate Dumnezeu mi-a pregatit ceva. Nu stiu. De ce nu?" a spus ea.VIDEO! Pique a fost pus la zid... VIDEO! Cezara Darie, finalista de la Burlacul, amenintata cu moartea...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri