VIDEO! Mihaela Geoana: "Mircea nu era frumos"

El - politician cu state vechi. Ea - doamna de succes, implicata in activitati caritabile. Amandoi faimosi si extrem de discreti cu viata lor de familie. Echipa Acces Direct a reusit sa afle mai multe despre familia Geoana. Mihaela a dezvaluit printre altele ca ziua nuntii nu a fost cea mai frumoasa zi din viata ei.

26 de ani de casnicie, 2 copii frumosi si o poveste de dragoste. O dragoste care nu a fost deloc una la prima vedere. "Nu era frumos, era foarte bine crescut si educat. Stia foarte multe lucruri, foarte multe limbi straine", a marturisit Mihaela.

Si pana la casatorie a mai fost doar un pas. Mihaela Geoana se amuza si azi cand isi aminteste de ziua nuntii, obositoare pentru ea, dar frumoasa pentru toti invitatii. Anii au trecut, iar dupa primii 8 de casnicie, in familia Geoana a aparut copilul.

La scurt timp, a vazut lumina zile si al doilea. Astazi, dragostea cuplului Geoana este mai mare ca oricand. Iar pentru doamna Geoana, seful senatului Romaniei este printul fermecator.
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri