Căutare Live

VIDEO: Miranda Kerr, fostul îngeraş Victoria's Secret, surprinsă în ipostaze incendiare! Diva a făcut striptease şi a cucerit internauţii

Recunoscută pentru formele apetisante, Miranda Kerr a făcut, de-a lungul timpului, furori în show-urile marca Victoria's Secret, însă nimic nu se compară cu videoclipul lansat recent.

Recunoscută pentru formele apetisante, Miranda Kerr a făcut, de-a lungul timpului, furori în show-urile marca Victoria's Secret, însă nimic nu se compară cu videoclipul lansat recent.

Îmbrăcată într-un costum de baie deosebit de provocator, diva în vârstă de doar 32 de ani şi mama unui băieţel superb, şi-a etalat formele apetisante şi, mai mult de atât, a renunţat chiar şi la sutien în timpul şedinţei foto pentru calendarul revistei LOVE.

De asemenea, întreaga şedinţă foto a fost filmată, iar în videoclipul promovat pe reţelele de socializare, diva a reuşit să cucerească internauţii, care s-au arătat fascinaţi de unduirile sale sexy, dar şi de costumele incendiare, ce i-au evidenţiat perfect formele apetisante.

Miranda Kerr este pe val în ultimele zile, căci diva a pozat goală puşcă şi pe coperta revistei Harper's Bazaar Australia.

Miranda Kerr este un fotomodel australian, care de la vârsta de 13 ani a început să pozeze ca model. Ea a lucrat, printre altele, la agenția Victoria’s Secret și Maybelline. Aceasta a fost căsătorită cu actorul Orlando Bloom cu care are și un copil în vârstă de patru ani

De la puștoaica inocentă, la femeia fatală! Imagini unice cu Miley Cyrus înainte să fie celebră!... Băieţelul Andreei Mantea strigă deja "mama"! Vedeta e în culmea fericirii...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri