Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

VIDEO! Mircea Badea a pierdut 150 de milioane de lei la meciul lui Bute

Mircea Badea povesteste cum a pariat, increzator, 150 de milioane de lei vechi pe Lucian Bute, la meciul de box al romanului cu Froch. Profitul castigat, a spus moderatorul TV, ar fi fost donat campaniei Antena 3, in care Fundatia Mihai Nesu ajuta 100 de copii bolnavi de la Spitalul de Recuperare din Baile Felix. Chiar daca Mircea Badea a pierdut banii pariati, el spune ca isi va tine in continuare promisiunea si va dona 50 de milioane micutilor.

Desi a pierdut nu numai banii pariati, ci si profitul pe care l-ar fi castigat in urma victoriei lui Bute, Mircea Badea spune ca pe el nu il deranjeaza nicidecum aceasta intamplare nefericita.

"M-am dus sa pun pariu pe Lucian Bute, pentru ca mi s-a parut corect, onest si firesc. Si am pus banul pe Bute. Sigur ca am pierdut. Povestea intreaga cu pariul meu era urmatoarea: ma duc, pariez pe Bute, ma simt bine, castig. Eu m-am gandit asa: cand castig, profitul ala - cat e el - il donez. Am vazut o campanie la Antena3 cu niste copii bolnavi. Am zis ca toti banii pe care ii castig din treaba asta ii dau copiilor. Dar n-a castigat Bute meciu, n-am castigat eu pariul, dar o sa ma comport ca si cand as fi castigat. Prezumtivul profit pe care trebuia sa-l fac il dau de mine", a povestit realizatorul TV.


In plus, moderatorul emisiunii "In Gura Presei" a povestit si peripetiile prin care a trecut atunci cand s-a dus sa parieze pe victoria pugilistului roman, Lucian Bute. Mircea Badea spune ca, desi s-a gandit intial la o suma de 200 de milioane de lei vechi, din cauza lipsei de operativitate a "duduilor" de la casa de pariuri, a decis intr-un final sa mizeze numai 150 de milioane.

"M-am dus la o casa de pariuri de la mine din cartier. Ma grabeam sa merg la Mall Baneasa, unde am alergat pe banda pentru o actiune umanitara. Eram in sort, eram pe treaba. Vreau si eu 200 de milioane. Si zice 200 de milioane de... ? Zic de lei vechi. Da stati sa dau un telefon sefului meu, sa vad daca e de acord, a spus duduia de la casa de pariuri. Am crezut ca sunteti mai operativi, n-am stiut ca trebuie sa ma mut aici ca sa fac un pariu". Asa ca realizatorul TV a micsorat suma la 150 de milioane. "Chiar si asa, duduile au stat si au numarat banii de trei ori", a mai povestit Mircea Badea.


Recomandari