Căutare Live

VIDEO! Momente de groază, sub ochii fanilor! Otiliei Bilionera i s-a făcut rău pe scenă: Artista a ajuns de urgență la spital

Otilia Bilionera, la un pas să leşine pe scenă. Cântăreaţa a trăit momente de coșmar! A ajuns pe perfuzii chiar la început de an. 

Otilia Bilionera, la un pas să leşine pe scenă. Cântăreaţa a trăit momente de coșmar! A ajuns pe perfuzii chiar la început de an.

Totul s-a petrecut la concertul pe care artista l-a susținut la Baku, în Azerbaidjan.

”Nu știu ce mi s-a întâmplat, m-am simțit brusc rău”, a declarat, pentru spynews.ro, Otilia Bilionera.

Totul s-a petrecut sub privirile îngrozite ale fanilor veniți în număr destul de mare pentru a o vedea și pentru a cânta împreună cu ea.

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... Imagini incendiare! Sexy vedeta a petrecut în bikini: Jessica Alba a început noul an la plajă...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri