Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

VIDEO! Monica Gabor si-a dus fetita la manastirea Cernica

Monica Gabor a avut parte de un weekend minunat. Fosta doamna Columbeanu si-a petrecut sfarsitul de saptamana alaturi de Irinuca. Cel doua au mers la film, in parc, au facut prajituri, s-au balacit in piscina si au gasit timp si pentru o vizita la manastirea Cernica.

Dupa o lunga asteptare, in acest weekend Monica s-a putut distra impreuna cu fiica ei. Cele doua au avut un program foarte incarcat.

"Suntem la filmul «Calatoria». Azi am fost si la manastirea Cernica, ieri am fost la piscina, acasa, dupa aceea in parc, am facut prajituri impreuna. Irinuca mi-a spus ca vrea sa mai ramana. Oricum, suntem fericite pentru ca am avut aceste zile minunate", a marturisit fosta doamna Columbeanu.

Monica a rasfatat-o pe Irina si i-a facut toate poftele. Sambata s-a distrat pe cinste in parcul Herastrau. Moni nu a vrut sa rateze niciun moment, asa ca a filmat-o aproape tot timpul pe Irina. Ieri, cele doua si-au inceput ziua rugandu-se la manastirea Cernica.

"De obicei o iau si pe Irina cand merg cu mama la biserica. Pe Irina am invatat-o rugaciunea «Inger, ingerasul meu», pe care o spune in fiecare seara, inainte de culcare", a mai precizat, mandra, Moni.

Vedeta are dreptul sa petreaca doua weekend-uri impreuna cu fiica sa, in fiecare luna.


Recomandari