Live acum
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

VIDEO! Oana Zavoranu: Inca il iubesc pe Pepe!

Oana Zavoranu a recunoscut ca inca il iubeste pe cel ce i-a devenit astazi fostul sot!

A divortat cu zambetul pe buze, dar nu a negat ca sentimentele pentru Pepe inca exista. Oana Zavoranu s-a aratat fericita in noul statut de femeie libera si divortata, dar a recunoscut ca Pepe ramane barbatul vietii sale.

"Pepe este barbatul vietii mele. Inca il mai iubesc, l-am iubit mult, dar asta este, n-am sa mint ca nu il iubesc. Viata este frumoasa, merita traita!", a spus Oana Zavoranu.

Oana Zavoranu a fost invitata la acces Direct, unde a vorbit despre prima sa zi de libertate. Vedeta a divortat de dimineata de Pepe si acum a venit sa se laude cat de frumoasa este viata de una singura.

"Baieti, sunt libera de azi! Faceti coada la mine!", a spus Oana Zavoranu, foarte bine dispusa. Ea a criticat atitudinea fostului sot, Pepe, acuzandu-l in primul rand de falsitate. "Este fals zilele astea, braveaza, are un raset tamp! Se contrazice si in ce priveste sentimentele fata de mine. Pana acum m-a iubit, acum sustine ca abia astepta sa scape de mine. Este o contradictie. Pepe ajunge un penibil!", a marturisit Oana Zavoranu.

La Acces Direct, Oana a intarit sentimentele pe care i le poarta fostului sot, dar a precizat ca iubirea ei moare zi de zi, pe masura ce Pepe se transforma intr-un strain dusmanos.

"In fiecare zi il iubesc tot mai putin, de cate ori il vad pe la televizor cu ranjetul ala tamp, cred ca foarte repede o sa ajung sa nu-l mai iubesc deloc. Pacat. Imi doream sa ramana in memoria mea asa cum a fost in cei sapte ani de casnicie", a spus Oana.

Pe de alta parte, vedeta a marturisit ca in momentul in care a realizat ca mariajul sau a ajuns la final, a suferit ingrozitor. "Am avut zile in care am crezut ca mor. M-a durut atat de rau incat am vrut sa mor. Am avut o saptamana in care nu am iesit din casa, am suferit oribil", s-a confesat Oana Zavoranu, care a redevenit sigura pe ea si sociabila la finalul acestei saptamani de cosmar, ajutata in special de reactia lui Pepe.

"De la dragoste la ura se trece foarte usor. El isi doreste sa il urasc, dar uite ca eu nici macar asta nu am sa fac. Nu am de gand sa-l urasc, ci doar sa il tratez cu indiferenta. Il uit, nu mai vreau sa am de-a face cu el, eu raman cu amintirile mele. Acum ma dezic de el, ma rusinez de faptul ca am fost cu el", a incheiat Oana Zavoranu, intristata de ultimele declaratii ale lui Pepe, intr-o emisiune tv.

Recomandari