Căutare Live

VIDEO! Palatul de la Monaco, renovat pentru nunta printului Albert

Micul principat Monaco se pregateste pentru un eveniment pe care-l astepta de ani de zile: nunta printului Albert. La 53 de ani, acesta se va casatori cu inotatoarea sud-africana Charlene Wittstock. Inaintea ceremoniilor, palatul princiar a fost supus unei renovari generale.

Principatul Monaco n-a mai sarbatorit o nunta domneasca din 1956, cand tatal lui Albert, printul Rainier, s-a casatorit cu vedeta de la Hollywood Grace Kelly. Pentru cei mai multi localnici, evenimentul de saptamana viitoare va fi fara precedent, asa ca nu este de mirare ca fac totul pentru a-i da o stralucire deosebita.

Administratorii palatului princiar au regasit masa pe care s-a semnat contractul de casatorie intre parintii lui Albert, care va fi, si acum, folosita in acelasi scop. Cei mai buni meseriasi au fost chemati sa reinnoiasca foita de aur de pe istorica masa si sa-i restaureze placa de marmura. In acest timp, lucratoarele brodeaza, cu atentie, coroana princiara si data nuntii pe drapelele ce vor fi inaltate in tot principatul.

Monaco este si un mare centru de afaceri, asa ca administratia s-a gandit si la profiturile ce pot fi obtinute de pe urma nuntii. Posta locala a emis timbre speciale care vor permite oricui sa aiba o amintire de la eveniment. Festivitatile incep joi seara, cu un concert pe stadionul local. Vineri va avea loc ceremonia civila iar sambata - cea religioasa, iar dupa fiecare dintre ele cuplul princiar isi va saluta supusii.Andreea Marin explica reactia pe care a avut-o la intalnirea cu Adriana Nicolae... VIDEO! Oprah Winfrey, doctor in educatie...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri