Antena Căutare

VIDEO! Paradisul are 2.500 de metri patrati. Vezi cum arata resedinta lui Ion Tiriac!

Ion Tiriac, omul de afaceri clasat pe locul cinci in topul celor mai bogati romani, a acceptat pentru o revista de arhitectura sa ii fie fotografiate cele mai importante camere din penthouse-ul de 2500 de metri patrati pe care il are intr-o zona rezidentiala din Bucuresti.

Ion Tiriac are o avere estimata la 750 de milioane de euro, avere care il claseaza pe locul cinci in topul celor mai bogati oameni de afaceri din Romania.

Personaj controversat si adesea criticat pentru partidele de vinatoare pe care le organizeaza pentru miliardarii lumii pe domeniul sau de la Balc, Ion Tiriac a acceptat un lucru ce parea imposibil: si-a deschis portile resedintei sale din Baneasa pentru a-i fi fotografiate cele mai importante incaperi ale penthouse-ului care se intinde pe aproape 2.500 de metri patrati.

Mai intai admiram terasa cu picina. Se distinge marmura scumpa si chiar daca nu ne aflam la Mamaia, remarcam palmierii perfect ingrijiti.

Dupa ce am inspectat luxoasa terasa, urmeaza living-ul. Ion Tiriac a preferat si pentru aceasta incapere acelasi model de marmura pe care l-a folosit pe terasa.

Desigur, baia este extrem de importanta. Ei bine, aceasta are o suprafata de nici mai mult nici mai putin decat 250 de metri patrati.

Dupa o zi stresanta, Ion Tiriac se relaxeaza in jacuzzi. Daca nu vrea in jacuzzi, omul de afaceri are la dispozitie o cada de dimensiuni considerabile.

Dupa o baie relaxanta, urmeaza un somn odihnitor. Dormitorul are o suprafata de 100 de metri patrati, conform Anualului de Arhitectura. Patul are o dimensiune de saisprezece metri patrati si se poate vedea cuvertura din piele de elefant. Cand nu are perdelele trase, Ion Tiriac poate admira un superb rasarit de soare.

Nici barul nu trebuie ratat in aceasta vizita. Pe perete sunt agatate cornurile unor trofee vanatoresti, iar sfesnicele pot crea o atmosfera romantica. Sus pe bar, un laptop te conecteaza la realitatile zilei...

Paradisul, in varianta Ion Tiriac.foto: wall-street.ro

VIDEO! Raluca Ogica isi face de cap in Singapore! Uite ce sexy e!... VIDEO! Printul Charles se relaxeaza in Transilvania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x