Căutare Live

VIDEO! Pepe, blocat in tunel cu un travestit!

Momente traumatizante pentru Pepe! Prins intr-un tunel la Balea Lac, alaturi de cateva domnisoare dintr-o miscare feminista si un travestit nu tocmai sexy, cantaretul a avut de tinut piept unor adevarate avalanse: de zapada si de isterie!

Strigate disperate, un tunel blocat, oameni prinsi in valul de zapada, asa incepe povestea spectaculoasa a unei farse de senzatie pentru Pepe!

Desi venise la Balea Lac pentru a promova Hotelul de Gheata, artistul s-a trezit intr-un tunel intunecat, langa o armata de feministe, o armata "nervoasa" si neincrezatoare in masculi. Iar data asta nu era de ajuns, avalansa "organizata" de echipa lui Dan Negru a transformat o situatie dificila intr-una imposibila.

Vezi cele mai tarzi faze pe plasadestele.1.ro!

Pana la urma, Pepe a zarit luminita de la capatul tunelului - o macheta stralucitoare cu Dan Negru!Mihai Morar, ofertat de baieti-tip-viagra!... FOTO! Taylor Swift, cu oasele la vedere!...
Parteneri
Obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Ce recomandă specialiștii
Dacă ți-ai propus să faci o schimbare în viața ta, specialiștii îți vin în ajutor cu o listă de obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Aceste gesturi mărunte vor avea un impact semnificativ asupra rutinei tale de zi cu zi.
Catine.ro
Ultimele știri