Căutare Live

VIDEO! Pictorialul hot al Roxanei Nemes le-a prelungit ziua de lucru muncitorilor din portul Mangalia

Roxana Nemes e sexy intr-un pictorial hot. De cand este cu Radu Groza, blondinei ii merge din plin. S-a lansat in muzica, apare zilnic in revistele colorate, iar in timpul liber face mult shopping si merge in saloane de infrumusetare.

Invitata in studioul emisiunii Acces Direct, Roxana le-a transmit barbatilor care ar dori sa o vada la fel ca in pictorial, sa cumpere revista. Sedinta foto a fost realizata la Mangalia, chiar in port, spre admiratia muncitorilor care lucrau acolo. De altfel, acestia si-au prelungit programul de lucru in ziua respectiva pana la ora 19.

Atat parintii, cat si iubitul ei, au fost incantati de poze Radu Groza nefiind deloc gelos. Roxana nu stie daca sedinta foto o va ajuta in cariera, dar sustine ca e multumita de fotografii, pentru ca acestea sunt cu stil, neavand nici o urma de vulgaritate. Mai in gluma, mai in serios, blonda a declarat ca se considera un sex-simbol, semanand in aceasta privinta, conform propriei perceptii, dar nu numai, cu Marilyn Monroe.

Ultima ei melodie, „Just sex" nu se bucura inca de un videoclip, insa filmarile la acesta vor debuta in curand.

Desi e de un an de zile cu Radu Groza, Roxana nu se gandeste nici la casatorie si nici la copii, punand accentul pe cariera.Oana Lis si-a schimbat look-ul inainte de nunta... VIDEO! Victoria Beckham va naste peste o saptamana...
Parteneri
Obiceiuri pe care e recomandat să le ai în fiecare zi. Ce sfaturi oferă specialiștii
Catine.ro
Ultimele știri
x