Căutare Live

VIDEO! Piturca a sunat-o pe Vica de 1 martie

Vica lui Piturca este cea mai noua vedeta devenita faimoasa in salile tribunalului. Iar aparitiile ei sunt pe masura noului titlu acordat de catre tabloide. Azi a fost din nou termen in procesul pe care fosta balerina i l-a intentat lui Victor Piturca pentru stabilirea paternitatii presupusului fiu al antrenorului. Iar Vica a stralucit. A aruncat si o bomba. Piti ar fi sunat-o azi, de 1 martie.

De cind a explodat in presa stirea conform careia Victor Piturca ar avea un baietel pe care nu ar vrea sa-l recunoasca, Vica nu mai este o fosta balerina, ci o regina. La tribunal lituanianca a venit ca o diva: cu o haina scumpa de blana si ochelari de soare ca pe Riviera franceza. Dar presupusa amanta a selectionarului nu se considera o vedeta. "Eu nu sint vedeta. N-am facut pictoriale", a declarat femeia.

Si chiar daca i-a intentat proces lui Victor Piturca, acesta a sunat-o de martisor. "Da, m-a sunat. Mi-a urat numai bine. Cred ca e suparat din cauza procesului", a adaugat Vica.


FOTO! Jessica Simpson a postat pe Twitter prima fotografie cu fiica ei... VIDEO! Vezi casa de milioane de dolari a lui Carmen Harra!...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri