Video! Primele imagini cu Andrei, băieţelul Octaviei Geamănu. Marian Ionescu: "Viaţa e mai frumoasă de când s-a născut el"

 

De aproape două luni, de când a venit pe lume, Andrei a umplut de bucurie casa Octaviei Geamănu şi a soţului ei, Marian Ionescu. Cei doi sunt fericiţi că au un copil frumos şi sănătos, pe care îl vor creştina luna viitoare

Fericirea pluteşte în aer în casa Octaviei şi a lui Marian Ionescu. Din povestea de iubire pe care o trăiesc de nouă ani, face parte acum şi Andrei. E un bebeluş cu personalitate şi nici că se dă trezit pentru primul interviu din viaţa lui.

Cei doi profită de momentul de linişte ca să ne spună cum le-a schimbat viaţa apariţia lui Andrei. "O parte din ea ti-o cam schimba. Parca-i mai frumoasa, parca-i mai implinita si capata sens. Mi-am dorit un copil foarte mult", a spus Marian. 

Andrei are doar şapte săptămâni. Suficient însă cât să le creeze părinţilor noi tabieturi. Dimineaţa, tatăl şi fiul stau de vorbă la fereastră. De cântat, i-a cântat o singură dată, recunoaşte liderul formaţiei Direcţia 5.

Tatăl şi fiul sunt nedespărţiţi din primele minute de viaţă ale lui Andrei. Octaviei, în schimb, i-a fost teamă la început chiar şi să-l ţină în braţe.

Pe 31 ianuarie, vor împlini doi ani de când s-au căsătorit. Vor face sărbătoare dublă la mijlocul lunii viitoare, când e programat botezul.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe