Căutare Live

VIDEO! Raf Simons, noul designer al casei Dior

Raf Simons este noul designer al casei de moda Dior. Cu toate acestea, numirea sa oficiala nu va avea loc decat in luna iulie, cand isi va prezenta prima colectie.

A fost nevoie de mai bine de un an pentru gasirea unui inlocuitor al lui John Galliano la casa Dior. Dar criticii spun ca alegerea este excelenta. Noul designer, Raf Simons, va fi numit insa oficial abia in luna iulie, cand va prezenta prima sa colectie, la saptamana modei de la Paris.

Simons este considerat unul dintre cei mai straluciti creatori ai scolii de design din Belgia. Predecesorul sau, John Galliano a fost demis dupa ce a fost filmat in stare avansata de ebrietate si facand mai multe declaratii antisemite.

Silvia de la Pin Up Girls s-a casatorit in secret!... David Beckham a devenit primul barbat care va aparea singur pe coperta "Elle"...
Parteneri
Obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Ce recomandă specialiștii
Dacă ți-ai propus să faci o schimbare în viața ta, specialiștii îți vin în ajutor cu o listă de obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Aceste gesturi mărunte vor avea un impact semnificativ asupra rutinei tale de zi cu zi.
Catine.ro
Ultimele știri