Live acumFilm: Jaf in stil italian
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

VIDEO! Razi de mori: Noemi si Mitoseru, impacare cu scandal!

Inevitabilul s-a produs! Mihai Mitoseru si frumoasa Noemi s-au impacat, dupa negocieri dure!

Chiar si atunci cand se impaca, Mihai Mitoseru si Noemi se cearta. Prezenti pe canapeaua de la "Un Show Pacatos", cei doi si-au declarat dragostea, marturisind, totodata, ca traiesc "la cutite".

Situatia, insa, este extrem de tensionata. "Hai sa incercam sa vedem daca mai putem fi impreuna. E pacat, ca ne iubim, ca am stat sase ani impreuna, pentru ca am lasat ultimul an sa treaca aiurea. [...] A trecut o luna, daca lasam mai mult nu se mai putea rezolva nimic. Ne reprosam zilnic", a precizat Mihai Mitoseru, sincer si duios. Replica, insa, a venit rapid.

"Stai putin! Noi inca suntem intr-o situatie delicata! Inca nu ne-am impacat. Incercam sa trecem amandoi peste tot ce s-a intamplat", a tunat Noemi, revoltata.Ofensiv, Mihai Mitoseru a ridicat miza: "Suntem de sase ani impreuna. Primii cinci ani a fost superb. La un moment dat, ne-am obisnuit unul cu altul, am inceput sa nu ne mai dam seama cat de mult ne iubim... [...] Am gresit, dar pentru faptul ca tu te-ai indepartat nu am nicio vina".

Noemi: "Chiar daca stau cu el nu suntem impacati definitiv"
Recomandari