VIDEO! Saruturile lui Fuego incaiera fanele

Fuego este sex simbol in Republica Moldova. Artistul a starnit o adevarata criza de gelozie unei tinere fane pe care a sarutat-o mai putin patimas decat pe realizatoarea unei emisiuni tv.

O emisiune din Republica Moldova a avut parte de un episod neasteptat. Prezenta lui Fuego si mai ales imbratisarea si sarutul date realizatoarei tv a infuriat o fana a artistului la culme.

Tanara a sunat in emisiune sa reclame pasiunea cu care Fuego si-a pus buzele pe realizatoarea tv, explicand ca ea este de fapt cea mai mare fana a artistului.

Se pare ca admiratoarea nu a simtit si in cazul sarutului sau aceeasi patima si caldura, reprosandu-i realizatoarei tv ca nu este cinsitit sa se lase astfel imbratisata de sex simbolul Fuego.

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri