Căutare Live

VIDEO! Serghei Mizil si "eleva" de la Jean Monnet, la premiera scurtmetrajului "Lela"

Mai lipsea covorul rosu! Serghei Mizil, Costin Marculescu si faimoasa "eleva" de la Jean Monnet au participat la lansarea scurtmetrajului "Lela".

Serghei Mizil isi consolideaza cariera in cinematografie. Ieri a fost premiera scurtmetrajului "Lela", in care omul de afaceri detine un rol principal. Ce-i drept, de infractor.

La eveniment a participat si eleva agresata de la Jean Monnet, Oana Racovita, care a venit insotita de tatal sau si de o armata de garzi de corp. Iar Costin Marculescu si-a etalat ultima achizitie amoroasa.


VIDEO! Ducesa de Cambridge s-a inclinat in fata Principesei Margareta a Romaniei... VIDEO! Vezi cum vor arata vedetele la batranete!...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri