Căutare Live

VIDEO! Simona Trasca si-a marit, din nou, buzele

A fost pe marginea prapastiei, dar a revenit in gradina fericirii, de unde nu vrea sa mai plece niciodata. Simona Trasca este singura si resemnata.

A trecut cu bine de ultima despartire, si-a marit buzele pentru a opta oara si acum e pusa pe facut noi cuceriri. „Am venit sa-mi fac buzele si pentru prima data conturul ochilor si imi este frica, n-am dormit, asa fac de fiecare data desi mi-am facut de foarte multe ori buzele tot nu ma obisnuiesc."

Blonda a recunoscut ca a avut emotii si i-a fost frica inainte de operatie, dar ca nu poate sa traiasca daca nu are buzele marite. Si, daca tot nu are iubit, trebuie sa se faca frumoasa si sa isi pregateasca inima sa iubeasca din nou.

Totusi, despartirea de fostul prieten are si o parte buna. Pamela de Romania nu are voie sa pupe pe nimeni timp de o saptamana dupa operatie, asa ca acum nimeni nu are motive de suparare, fiind singura.


VIDEO! Silviu Prigoana, certat de popa la nunta lui Victor Ylla... VIDEO! Andreea Marin: "Nu sunt motive de divort in familia mea"...
Parteneri
Tort Mozaic. Tort tablă de șah, spectaculos și delicios
Se apropie un eveniment în familie și vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu un tort delicios și spectaculos? Îți oferim o rețetă de tort Mozaic cu aspect de tablă de șah, care îi va cuceri pe toți invitații.
Catine.ro
Ultimele știri