Căutare Live

VIDEO șocant! Un reporter A FOST BĂTUT în fața tuturor de unul dintre cei mai iubiți actori: „Ar fi bine să mă respecți”

Eduardo Yáñez, unul dintre cei mai apreciați actori de telenovele a fost protagonistul conflictului iscat la un eveniment monden petrecut în Mexic. Divergențele dintre actor și un reporter au escaladat și s-au încheiat cu o bătaie în toată regula

Eduardo Yáñez, unul dintre cei mai apreciați actori de telenovele a fost protagonistul conflictului iscat la un eveniment monden petrecut în Mexic. Divergențele dintre actor și un reporter au escaladat și s-au încheiat cu o bătaie în toată regula.

Sud-americanii reușesc să transforme și viața reală în adevărate telenovele. Protagoniști sunt aceeași actori care smul lacrimile cu forcepsul din ochii pasionaților de gen. De data aceasta, lacrimile au fost reale pentru că un reporter incomod a fost victima violenței lui Eduardo Yáñez, un actor foarte apreciat în lumea serialelor aus americane. Deranjat de o întrebare, dar având și din pricina unui conflict mai vechi, Yáñez l-a pălmuit în văzul tuturor.

Adrian Mutu și Sandra au făcut nunta anului! Mamele celor doi miri fac acum declarații surprinzătoare... Matei Stratan, prins intre Madalina Ghenea şi mama lui! Certurile din familie încep să capete proporții tot mai mari!...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri