Căutare Live

VIDEO! Sosia Adelinei Pestritu si-a micsorat nasul

Sosia vrea sa intreaca originalul ! Cristina Roman, tanara despre care se spune ca seamana izbitor cu Adelina Pestritu, este foarte atenta la imaginea ei. Dar oricat de multe tratamente cosmetice si-ar face, si oricat de multe ore ar petrece la solar sau in sala de sport, mai exista parti ale corpului care nu ii sunt deloc pe plac tinerei. Dar ce nu da natura, retuseaza bisturiul esteticianului. Cristina Roman tocmai si-a micsorat nasul.

Invitata la Acces Direct, Cristina a declarat ca si-a facut operatia in urma cu 15 zile, dar ca nu se vede. Mai in gluma, mai in serios, ea chiar a declarat ca si-a micsorat nasul pentru a scapa de sintagma „sosia Adelinei". Pe langa aceasta, a contat si faptul ca avea deviere de sept.

Invitata a abordat si subiectul cu care a acoperit primele pagini ale ziarelor: si-a invatat o prietena cum sa faca pipi din picioare.

Bruneta a recunoscut ca e atrasa de barbatii in costum, spunand ca acestia au un sex-appeal. Totusi, ea si-a dezamagit fanii, sustinand ca in momentul in care a facut aceasta afirmatie, s-a gandit la prietenul ei. In momentul in care l-a cunoscut acesta era imbracat, cum altfel, la costum.Andreea Marin explica reactia pe care a avut-o la intalnirea cu Adriana Nicolae... Cristi si Alina Borcea, adio casa in Miami!...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri