VIDEO! Uite-o pe Oana Zavoranu cum se dezbraca pe muzica!

Saptamana si dansul lasciv. Aceasta este deviza dupa care Oana Zavoranu se ghideaza in relatia cu fanii. Dupa ce zilele trecute a postat pe un site de socializare doua filmulete in care isi etala calitatile artistice si nu numai, astazi a venit randul unei a treia asemenea filmari sa incante admiratorii.

Oana Zavoranu e libera si vrea sa profite din plin de aceasta situatie. Desi conform presei centrale, ea inca mai spera sa se impace cu Pepe, fiind dispusa sa apeleze chiar si la magie pentru ca acest lucru sa se intample, e constienta ca starul latino nu ii va ierta usor infidelitatile.

Pentru a se apropia mai mult de fani, sau pentru a-i arata capitanului de pe Vaporul Iubirii ce a pierdut, Oana a inceput sa puna pe contul ei de Facebook mai multe filmulete in care ea danseaza provocator. Daca prima asemenea pelicula a fost urmata de o prezenta in emisiunea Agentul Vip, prezentata de Cristi Brancu la Antena 2, acolo unde si-a aratat sanii, cel de-al doilea film parea ca incheie simetric aceasta miniserie.

Iata ca aseara a aparut o a treia filmare,in care Oana nu numai ca danseaza lasciv, dar face si strip-tease. Imbracata intr-o bluza alba larga, ea lasa sa se vada, la un moment dat, mare parte din sutienul roz, ce acopera sanii recent siliconati ce au facut senzatie in ultimul pictorial.Ultimele știri