Live acumFilm: 101 Dalmatieni (r)
Prime Time 20:00Film: Parker

VIDEO! Valentina Pelinel, geloasa pe fiica vitrega!

In ciuda faptului ca este una dintre cele mai frumoase femei din Romania, Valentina Pelinel se declara geloasa... pe fiica sa vitrega.

Faptul ca sotul ei datoreaza nu mai putin de 8.000.000 de euro nu o impiedica pe Valentina Pelinel sa zambeasca. "Asa a fost dat de la Dumnezeu, asa a fost sa fie, sotul meu a facut niste investitii in cateva afaceri, iar in afaceri nu doar castigi, ci mai si pierzi. Ce mare drama ca datoram niste bani la banca? Toata lumea datoreaza, nu este nicio problema! Este o lectie pentru amandoi, ne-am certat din pricina datoriei, dar este normal intr-un cuplu", a marturisit Valentina Pelinel la Acces Direct.

Blonda s-a aratat din cale afara de optimista si bine dispusa, preocupata in continuare de aspectul fizic si de regimurile alimentare menite sa confere trupului sau dimensiunile ideale.

Valentina Pelinel a vorbit si despre iubire, in special despre iubirea pe care i-o poarta sotului sau. "Eu sunt facuta sa iubesc, dau totul in iubire si vreau totul. Este frumos sa fii indragostit", a spus Valentina, confirmand insa ca intre ea si sotul sau exista uneori momente de tensiune datorate fiicei vitrege.

"Cand l-am cunoscut pe Cristi avea deja o fetita de patru ani, normal ca a fost greu sa ne intelegem bine inca de la inceput, dar timpul a trecut si lucrurile s-au asezat intre timp".

Dar nu definitiv, pentru ca Valentina Pelinel a confirmat ca deseori il prinde pe Cristi la mijloc, intre ea si fiica lui. "Amandoua suntem geloase, ni se pare ca cealalta primeste mai mult si se lasa cu discutii!", a spus Valentina Pelinel.

Foto: facebook

Recomandari