Live acumFilm: Blonda de la drept
Prime Time 20:00Film: Parker

VIDEO! Vezi ce aere de italianca isi da Larisa lui Pepe!

Larisa, admiratoarea insistenta a lui Pepe s-a plans ca artistul ii pateaza imaginea in afara Romaniei.

Larisa a stat de vorba cu Simona Gherghe despre pasiunea facuta pentru Pepe. Bruneta a insistat ca nu s-a indragostit de artist de la televizor, ci in urma unei intalniri fata in fata, iar sentimentele nu ar fi fost asa intense cum s-a spus.

Prima intalnire a decurs in timpul unui concert al lui Pepe, unde Larisa a avut ghinionul de a confunda telefonul propriu cu cel al nepotului lui Pepe, afland ce greseala a facut abia din presa.

Atunci a inceput momentul de glorie al Larisei, bruneta devenind tinta paparazzilor, de a caror prezenta si-a si dat seama cu usurinta. Totusi, pentru ca traieste de ceva timp in Italia, Larisa a corectat expresia folosita de Simona Gherghe, precizand ca "poate la voi, in Romania li se spune paparazzi, aici, la noi in Italia le spunem altfel, le spunem ziaristi!".

"M-am dat la Pepe, dar nu l-am hartuit. Nu stiu de unde a scos ca l-am hartuit, ca sunt moarta dupa el, se cam joaca cu identitatea mea, poate ca eu sunt cineva aici, in Italia, poate am si eu o reputatie de aparat!", s-a plans Larisa.

Intrebata ce fel de vedeta este in Italia, bruneta a povestit cum a mers in tinerete la diverse castinguri, cum a incercat sa defileze pe catwalk-uri internationale si a avut chiar parte de aparitii in reviste. "Pepe se joaca cu imaginea mea, ma jigneste si imi face rau in fata lumii si a familiei mele".

Totusi, Larisa confirma ca ea a povestit pentru Cancan problemele cu Pepe, ca razbunare pentru cat de urat a vorbit el despre ea. "Pepe este un barbat superb, e atragator si mi-a placut de el, dar m-a dezamagit. A gresit fata de mine", a spus Larisa.

Recomandari