Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

VIDEO! Vezi ce-i reproseaza Pepe Oanei Zavoranu!

Pepe i-a reprosat Oanei Zavoranu lipsa unui copil si obsesia pentru averea mamei ei.

Pepe a oferit Oanei Zavoranu o declaratie emotionanta prin intermediul presei. El si-a asumat un fel de vina pentru faptul ca nu a avut mai multa rabdare si i-a urat Oanei un viitor mai bun decat trecutul pe care l-au impartit impreuna.

In plus, Pepe i-a promis Oanei Zavoranu un divort frumos, sperand sa ramana prieten cu cea pe care a iubit-o ani de zile.

Imi pare rau numai ca Dumnezeu nu a putut sa-mi ofere mie mai multa rabdare. Imi pare rau ca nu am putut sa ii ofer eu ei mai multa rabdare, imi pare rau ca nu am putut sa indur mai mult

In replica, Oana Zavoranu a intervenit la Un Show Pacatos, atacandu-si sotul si explicand ca desi s-a obisnuit sa fie mereu oaia neagra, Pepe nu o poate acum convinge ca ea este cea care a distrus relatia dintre ei.

In plus, Oana Zavoranu a reafirmat faptul ca nu s-a nascut barbatul care sa o paraseasca, refuzand sa ofere detalii de ordin personal, dar aratandu-se pornita contra lui Pepe.

"El a fost familia mea... Imi cer scuze ca m-am zbatut ca mostenirea mea sa revina familiei mele, adica mie si lui. Nu am facut copil pentru ca nu vreau ca in timpul conceperii copilului sa fiu nelinistita si stresata de avocati, blesteme si telefoane", a spus Oana Zavoranu, in replica la faptul ca Pepe in ultimii sapte ani de casnicie si-a dorit sa devina parinte.

"Eu nu am ce sa-i reprosez acestui barbat. L-am iubit foarte mult, a fost alaturi de mine in cele mai grele clipe, este un barbat adevarat, am trait momente extrem de frumoase impreuna. Nu am ce sa-i reprosez", a marturisit Oana Zavoranu.

Desi a parut emotionata de propriile declaratii, Oana a exclus ipoteza impacarii, explicand ca ea nu tine pe nimeni cu forta alaturi si ca daca Pepe isi doreste, si maine va avea divortul.

Cat despre zvonul ca Pepe ar fi avut timp de un an de zile o amanta, Oana Zavoranu sustine ca asa ceva este imposibil, ca Pepe nu este un barbat infidel si ca ea nu crede sub nicio forma in infidelitatea sotului.

In privinta propriei sale aventuri extraconjugale, Oana Zavoranu a negat si aici, plangandu-se ca orice barbat alaturi de care este surprinsa in public devine "amantul" sau in mod obligatoriu.

Pepe a urmarit si el editia de luni a emisiunii Un Show Pacatos, iar incercarile Cancan de a dovedi o relatie amoroasa veche de peste un an a artistului, l-a facut pe acesta sa reactioneze vehement intr-un sms in care s-a plans ca este subiectul unei minciuni sfruntate.

Foto: Facebook

Recomandari