VIDEO! Vezi ce uracioasa este Rose Marie Florescu la nervi!

Rose Marie Florescu arata un chip nevazut in cel mai nou episod al Vaporului Iubirii. Un chip al nervilor, deloc romantic!

In cel mai recent episod al show-ului Vaporul Iubirii, Rose Marie Florescu arata publicului un nou chip, mai putin bland si pasnic decat cel aratat ani de zile la tv.

Scoasa din sarite tot mai puternic de partenerul sau indragostit, Rose Marie Florescu incepe sa il critice fatis pe Doru de la Parlament, ba chiar sa ii reproseze diverse lucruri si ajunge chiar sa recunoasca ca regreta pana si momentul sarutului din jacuzzi.

De aceasta data, Doru este cel care se dovedeste din cale afara de calm si impaciuitor, insa eforturile lui se lovesc de un perete rezistent.

Rose Marie Florescu are chiar o iesire neasteptat de violenta in urma unui episod romantic trait in compania lui Doru. Artistul incearca sa fie romantic, incearca sa o cucereasca, dar blonda nu intelege metafora si ii cere partenerului sa taca din gura.

La finalul episodului, Rose Marie Florescu si Doru sunt votati drept cea mai nepotrivita pereche, blonda reprosandu-i ulterior partenerului sau ca incearca prea mult s-o cucereasca. "Renunta te rog, renunta sa mai ma cuceresti!", ii cere Rose Marie Florescu, convinsa ca Doru nu o iubeste, ci se joaca de-a sentimentele de dragul expunerii media.

Parteneri
Cine este Jonathan Owens, iubitul gimnastei Simone Biles
Iubitul gimnastei Simone Biles și-a arătat sprijinul față de iubita sa printr-o postare emoționantă pe contul personal de Instagram. Gimnasta a devenit intens mediatizată după ce a luat o decizie neașteptată înainte de finalele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Simone Biles a obținut medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Tokyo la bârnă, în timp ce ginasta chineză, Guan Chenchen a obținut medalia de aur la doar 14 ani.
Catine.ro
Ultimele știri