VIDEO! Vezi cu cati barbati pe nume Adrian s-a iubit Bianca Dragusanu!

Bianca Dragusanu pare sa aiba o inclinatie sentimentala speciala pentru barbatii cu numele Adrian. Catalin Botezatu a facut o lista cu barbatii Adrian din viata roscatei!

Bianca Dragusanu se indragosteste usor de barbatii cu numele Adrian. Se pare ca celebrul Adrian Cristea nu este decat un nume dintr-un sir mai lung.

"Bianca are ceva cu barbatii care se cheama Adrian. Cristea nu este primul si nici singurul Adrian din viata ei. Si pe mine ma cheama Adrian, Catalin Adrian Botezatu!", a marturisit designerul.

Si cei doi finalisti ai show-ului Burlacita poarta acelasi prenume destinat iubirii: Adrian. Amandoi spera sa ajunga la inima Biancai Dragusanu.

Totusi, dincolo de nevoia de tandrete a Biancai, se pare ca pentru roscata conteaza mult si felul in care barbatul stie sa ii poarte de grija, financiar vorbind.

"Am nevoie de mangaieri si de afectiune tot timpul", a marturisit Bianca finalistului Adrian din show-ul Burlacita. In momentul in care barbatul i-a promis ca lasa totul si se muta cu ea pentru a-i oferi non stop mangaiere, Bianca i-a atras atentia ca trebuie sa faca si rost de bani intre timp.

"Daca stai tot timpul langa mine, cum mai castigi bani? Intretinerea costa!", a spus Bianca Dragusanu, in rolul Burlacitei.

Parteneri
Detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Ce a purtat sora mai mică a Ducesei la ambele ceremonii
Puțini au observat detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Sora cea mică a Ducesei de Cambridge a purtat un accesoriu atât ca domnișoară de onoare, cât și ca mireasă, la propria nuntă din 2017.
Catine.ro
Ultimele știri