VIDEO! Vezi cum arata Steven Tyler cu ochiul vanat si dintii sparti!

Solistul de la Aerosmith a dat publicitatii o serie de fotografii surprinse dupa ce artistul a cazut la dus, incident care i-a lasat acestuia urme vizibile pe fata. In urma cazaturii, Steven Tyler s-a ales cu un ochi vanat si doi dinti sparti, potrivit Daily Mail.

Se pare ca solistul trupei Aerosmith a alunecat si a cazut in baie pe cand facea dus, acesta ajungand la spital cu fata zdrobita.

Pentru a dezminti zvonurile conform carora ranile sale ar fi fost rezultatul unei nopti de betie, Tyler a aparut la emisiunea realizatorului TV Matt Lauer, unde si-a linistit fanii spunand ca era cat se poate de treaz cand s-a petrecut nefericitul incident.

"Sincer, am lesinat si am cazut drept in fata, m-am trezit cu apa curgand pe mine, nestiind unde ma aflu", a spus artistul.

Citeste si Jurnalul!

Foto: dailymail.co.uk

Parteneri
Rulouri cu scorțișoară. Rețeta celebrelor cinnamon rolls
Dacă nu ai încercat încă rețeta de rulouri cu scorțișoară, o poți pune pe listă pentru a o prepara într-un weekend. Rețeta celebrelor cinnamon rolls este ușor de preparat, rulourile sunt delicioase și le vei adora de la prima degustare. Rulourile cu scorțișoară pot fi savurate simple sau alături de cafea, de un ceai aromat sau o cană cu lapte.
Catine.ro
Ultimele știri