VIDEO! Vezi cum rezista Mircea Badea tentatiei de a-si insela iubita!

Mircea Badea a vorbit despre felul in care reuseste sa ramana fidel iubitei sale, in cadrul emisiunii "In gura presei". Vezi secretul lui!

Mircea Badea a vorbit in emisiunea "In gura presei" despre infidelitate. In primul rand, despre cateva metode de a rezista tentatiei extraconjugale, insa realizatorul tv s-a aratat mai mult decat dezamagit de propunerile citate dintr-un cotidian concurent.

"Cea mai buna metoda de a rezista tentatiei atunci cand vine vorba de infidelitate este Monica Tatoiu, pe coperta celui mai nou pictorial al sau", a spus Mircea Badea, dand garantii ca in cazul sau fotografiile chiar au efect.

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” a Marii Britanii. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri